Al llarg dels últims anys, l’economia ha estat sacsejada per diferents condicionants que han qüestionat l’estabilitat i les formes de creixement que es consideraven inqüestionables.

L’economia local, afectada de manera especial per la crisi iniciada l’any 2008 a causa de la seva dependència de sectors com la construcció o els serveis, ha rebut un nou revés a conseqüència de la pandèmia de covid-19 quan iniciàvem una lenta recuperació.

Quan els canvis socials i econòmics són tan ràpids i imprevistos, les empreses es veuen obligades actuar de manera resilient, adaptant-se als canvis, treballant per a la recuperació i alhora aplicant estratègies d’innovació que permetin desmarcar-se dels competidors i donar resposta a les canviants necessitats socials.

La jornada 360º EMPRESA “INNOVA’T, que el 15 d’octubre celebrarà la seva segona edició a l’hotel Le Meridien Ra, pretén ser una trobada amb el món empresarial i un fòrum de pensament on diferents experts, provinents de sectors prioritaris en l’entorn econòmic del Baix Penedès, exposin els seus punts de vista sobre els reptes als quals s’enfronta el desenvolupament empresarial a curt i llarg termini.

La jornada, que s’iniciarà a les 10 h, comptarà amb la participació d’Alberto Delgado, enginyer de telecomunicacions i expert en el sector TIC; Jaume Marín, expert en comunicació i comercialització turística i educació; Manuel de Araujo, director de l’hotel Le Méridien Ra; David Fernández, director de Planta de fabricació d’API d’ESTEVE de Banyeres i Ignasi Ferrer, director d’innovació d’Applus Idiada.

La trobada comptarà també amb la col·laboració de les empreses Cellers Avgvstvs Forvm i Winestore Jané que oferiran als assistents una degustació dels seus productes.

Posteriorment a les conferències i la taula rodona tindrà lloc un dinar en el restaurant de l’hotel Le Meridien Ra amb un import de 46 €. El pagament s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària o ingrés al número de compte de l’Hotel Le Méridien Ra: ES34 2100 8637 6102 0007 9161 fent constar el nom de la persona o persones + “Esveniment l’EINA”.

Formulari d’inscripció

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!