Un any més, CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, dona suport a l’Ajuntament  del Vendrell al desenvolupament del projecte Concurs Joves amb Idees de l’Eina. El consistori ha rebut una col·laboració de 2.500€,

 

El projecte Joves amb Idees té com a objectius principals les activitats de cooperació entre les empreses i el foment de l’emprenedoria així com el recolzament educatiu per a joves en risc d’exclusió social.

El Concurs Joves amb Idees, és un projecte que fomenta l’esperit emprenedor entre els joves dels instituts del Vendrell amb l’objectiu de motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

A l’acte de signatura de la donació, que va tenir lloc aquest passat dijous 17 de juny, hi van  assistir l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!