L’Ajuntament del Vendrell a travès de l’Eina Espai Empresarial s’ha sumat a una nova iniciativa per lluitar contra la crisi derivada de la COVID19. Es tracta de l’anomenat SOS Mentoring, un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i amb més de 400 mentors voluntaris.

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada del Covid-19.

L’Eina Espai Empresarial col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Tarragona per facilitar la participació de les empreses del nostre territori en el programa SOS Mentoring, demostrant una vegada més el compromís de l’Administració amb les petites i mitjanes empreses i el manteniment de l’ocupació.

Si sou treballadors/es autònoms/es o teniu una petita empresa i esteu en una situació de dificultat, podeu participar com a beneficiaris/àries del programa. Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència i amb voluntat d’ajudar en aquests moments tan complexes, podeu participar com a mentors/es voluntaris/àries.

Per a participar en el programa en qualsevol d’ambdues modalitats inscriviu-vos al seguent enllaç: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Qualsevol dubte o consulta podeu escriure un correu electrònic a espaiempresarial@leina.org o trucar al  900 33 88 33.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!