L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, dóna la benvinguda als participants en els tres projectes que han permès l’ocupació de 17 persones en situació d’atur.

El primer d’aquests programes correspon a una subvenció de la Diputació de Tarragona per a realitzar el pla de treball: “Projecte comunitari per fer front a les emergències socials agreujades per la crisi del COVID19” en 4 àmbits: Pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur i el cessament del treball autònom; Joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social; Manca d’una llar digne i Reforç de les mesures preventives COVID de l’Ajuntament del Vendrell. A aquest pla de treball s’han assignat un total de 12 contractacions amb una durada de 6 mesos.

Una altra de les subvencions correspon al Programa de Garantia Juvenil per a menors de 30 anys i ha permès la incorporació d’una tècnica de turisme que desenvoluparà funcions de reforç durant un període de 6 mesos.

Finalment, el programa Treball i Formació, en una convocatòria destinada a les dones com a col·lectiu amb especials dificultats soci laborals, suposa la contractació durant un any de 4 informadores i auxiliars administratives.

Les 17 persones contractades desenvolupessin la seva activitat en diferents departament de l’Ajuntament del Vendrell.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!