L’Eina Espai Empresarial del Vendrell, un servei que té com a objectiu impulsar la creació, consolidació i competitivitat de les empreses, organitzarà el pròxim 22 de desembre la jornada “360º Empresa” dirigida a professionals del món de l’empresa i de l’emprenedoria.

Donada l’actual situació i les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia que estem patint, la jornada tindrà caràcter virtual i podrà seguir-se a través de la plataforma Zoom mitjançant inscripció prèvia.

La jornada, que s’iniciarà a les 9 del matí, comptarà amb la participació de Franc Carreras i Maria Batet, professionals del món de l’empresa i de l’emprenedoria, i conclourà amb una presentació dels serveis i recursos que l’EINA Espai Empresarial ofereix a les persones que busquen assessoria, formació o espai per al desenvolupament de les seves activitats professionals.

PROGRAMA DE LA JORNADA

9:00 h – 9:15 h. Presentació institucional i presentació de la jornada

9:15 h – 10:45 h. Franc Carreras: Valida la teva idea. Com saber si la teva idea de negoci és viable abans de sortir al mercat.

10:45 h – 12:00 h. Maria Batet: Ampliem la mirada, dibuixem escenaris.

12:00 h – 13:15 h. Equip tècnic de l’EINA Espai Empresarial: Serveis i recursos de l’EINA Espai Empresarial.

13:15 h – 13:30 h. Cloenda de la jornada.

Formulari d’inscripció. (clicar per a anar a l’enllaç)

PARTICIPANTS

FRANC CARRERAS : Escollit pel diari Expansión com a un dels 50 principals experts en transformació digital d’Espanya, ensenya màrqueting digital a ESADE i és mentor en el programa Launchpad de Google. Gràcies als més de 150.000 seguidors a xarxes és considerat un dels experts més influents del país i les seves opinions apareixen sovint als principals mitjans econòmics. (https://www.franccarreras.com)

MARIA BATET : Entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores. Sóc emprenedora, possiblement és el que més em defineix. Ho sóc en l’àmbit professional però també en l’àmbit personal.  M’agrada buscar i trobar possibilitats i alternatives davant dels reptes, perquè sempre n’hi ha! I aquesta manera de fer i ser m’ha portat on sóc ara. Treballo per compte propi formant persones que vulguin, d’alguna manera desenvolupar la seva creativitat, bé sigui impulsant els seus propis projectes de negoci, bé sigui liderant equips o bé com a docents en les seves aules. (http://valorsdemprendre.com)

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!