El govern de la Generalitat ha publicat  una nova subvenció en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa, els parcs infantils privats, l’oci nocturn i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Aquesta subvenció té la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats.

Quantia de la subvenció

– Per a bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa, i establiments o locals de centres o recintes comercials, aportació única de 1.500 euros.

– Parcs infantils privats, aportació única de 6.000 euros.

– Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.

Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions

La convocatòria i el tràmit estaran disponibles en breu.

Més información: https://cutt.ly/kgV8zW7

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!