Estàs exportant o tens intenció de fer-ho?

L’Eina Espai Empresarial conjuntament amb la Cambra de Tarragona hem posat en marxa un nou programa “Llança’t a nous mercats” que consisteix en unes jornades d’internacionalització per promoure les exportacions i/o importacions de productes i/o serveis de les empreses del territori.

Us convidem a participar-hi.

Més informació, informacio@leina.org o 900 33 88 33.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!