L’AJUNTAMENT DEL VENDRELL ORGANITZA SESSIONS INFORMATIVES ON-LINE SOBRE COM FER UNA TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA I COM TRAMITAR L’AJUT PER A AUTÒNOMS I EMPRESES.

Amb l’objectiu d’informar i donar a conèixer quins són els passos que cal seguir i què es necessita quan s’ha de fer un tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament del Vendrell, i més concretament sobre com dur a terme la tramitació de l’ajut per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la COVID-19, des de l’Eina s’han organitzat cinc sessions informatives, amb el suport de l’Àrea de transparència de l’ajuntament del Vendrell.

Divendres  16 /10/20  – 10h

Dimecres   21 /10/20  – 1 8 h

Dijous  29 /10/20  – 1 4 h

Dijous    5 /11/20  –  14h 

Totes les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest formulari: 

Formulari d’inscripció

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!