LES AJUDES PER ALS AUTÒNOMS PER AFRONTAR LA COVID S’ALLARGARAN FINS AL 31 DE GENER  

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha consensuat amb les associacions majoritàries d’autònoms la pròrroga de les ajudes als treballadors per compte propi fins el 31 de gener de 2021.
L’acord inclou la creació d’una nova prestació extraordinària per suspensió de l’activitat i la pròrroga fins el 31 de gener de 2021 de la prestació per cessament compatible amb l’activitat i per a autònoms de temporada. A més, per cobrir a aquells que no compleixen els requisits per accedir a la prestació compatible amb l’activitat (per exemple, per tenir una tarifa plana o no haver cotitzat durant els últims dotze mesos) es crea una nova ajuda per baixos ingressos.   Més informació:
https://www.lamoncloa.gob.es/serviciosdeprensa/notasprensa/inclusion/Paginas/2020/280920-autonomos.aspx

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!