L’Eina Servei d’ocupació participa a la primera jornada de treball de representants dels Serveis Locals d’Ocupació i Desenvolupament local realitzada a L’Institut Municipal Formació i Empresa Mas Carandell. L’acte ha finalitzat amb la lectura d’un manifest i les conclusions de la trobada.

Una àmplia representació tècnica d’Entitats locals de Catalunya es van reunir a Reus el passat divendres amb l’objectiu de reclamar el seu reconeixement com a principals actors per a la dinamització socioeconòmica dels territoris, posar en valor la gestió pública de les polítiques actives d’ocupació i traslladar al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya-SOC i a d’altres administracions superiors, propostes de treball conjunt per la optimització dels recursos públics i l’adaptació i consolidació de programes i projectes dirigits a les persones i a les empreses del país.

A la jornada de treball s’ha proposat formalitzar amb la representació tècnica dels Serveis Públics d’Ocupació i Desenvolupament Local de Catalunya un sistema de treball conjunt de caràcter col·laboratiu. La iniciativa sorgeix de la representació tècnica d’Ajuntaments, Consells Comarcals, Consorcis i Agències de Desenvolupament Local que durant mes de 30 anys gestionen les polítiques actives d’ocupació dels seus territoris i comparteixen experiències i inquietuds, han exposat fonts municipals.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!