Avui s’ha publicat al BOP de Tarragona la 2a convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la COVID-19 aprovada per l’Ajuntament del Vendrell.

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb l’ajut i com fer el tràmit de sol·licitud:

https://cutt.ly/RgTOK04

El termini per presentar so.licitud serà a partir de demà 30 d’octubre a les 00:01h i finalitzarà el proper 12 de novembre a les 24h.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!