Un any més l’Eina rep la visita de l’auditor de qualitat, concretament el dia 28 de setembre es van auditar els serveis de l’Eina per part de l’empresa APPLUS Certificacions, durant el transcurs de l’auditoria, no es va detectar cap anomalia en el funcionament dels serveis desenvolupats per l’EINA, fet que evidencia que l’Eina ofereix els seus serveis de manera transparent, ordenada, en constant millora i d’acord amb les normes ISO.

En el procés d’auditoria es van revisar diversos conceptes que incorpora la norma ISO 9001:2015, com són: l’adaptació i la gestió del canvi, l’anàlisi del context de l’organització, els requisits de les parts interessades, el lideratge i la planificació estratègica, i l’avaluació de riscos i oportunitats com a part fonamental de l’enfocament orientat cap a processos.

La novetat d’enguany és que per tal de garantir la prevenció del contagi, l’auditoria es va realitzar de forma virtual, tanmateix, en tot moment es va poder comprovar la documentació necessària de cada procés i la seva traçabilitat, fet que evidencia que vegada més les administracions públiques en general i l’Eina en concret, la tramitació es més digital, eliminant d’aquesta manera els expedients físics.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!