Des de la Diputació de Tarragona es posa en marxa una nova convocatoria de Premis Emprèn. Enguany, amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la COVID-19, la Diputació de Tarragona ha afegit a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l’adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19.

En aquesta edició 2020, els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2017.

Tot seguit, trobareu la informació per poder participar, aquí

https://www.dipta.cat/empren/premis

En aquesta edició, per poder presentar la documentació de forma presencial, cal demanar cita prèvia al Registre General de la Diputació per correu electrònic (registregeneral@dipta.cat) o al telèfon 977296617. No es pot anar presencialment sense cita prèvia per qüestions de seguretat sanitària.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!