El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha presentat avui un Pla de xoc per a l’ocupació: persones, empreses i territori per fer front a les conseqüències laborals i socials de la crisi sanitària de la Covid-19 i l’estat d’alarma, amb una dotació de 59,29 milions d’euros.

Aquest pla de xoc per a l’ocupació s’ha aprovat en el marc del Consell de Direcció del SOC i es reforçarà amb un decret llei de mesures urgents del Govern de la Generalitat que s’aprovarà previsiblement demà.

El conjunt de mesures estan dirigides a donar suport a les persones treballadores que s’han vist afectades econòmicament i als col·lectius en major situació de risc; a les persones treballadores autònomes i a les petites empreses perquè reprenguin l’activitat i mantinguin la capacitat productiva i els llocs de treball, i a les administracions locals perquè planifiquin estratègicament la reactivació econòmica a partir de l’anàlisi de les necessitats del seu territori i de la concertació social i territorial.

En total, es preveu beneficiar 1.500 empreses i 4.300 persones de manera directa, a més dels milers de persones treballadores que se’n beneficiaran de manera indirecta a través del suport a les empreses per a la creació i manteniment de llocs de treball. El pla també suposa el recolzament a tot el territori mitjançant ajuntaments i consells comarcals, i línies de suport a cooperatives i entitats de l’economia social, el tercer sector, autònoms i microempreses.

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Treball-destina-59-milions-deuros-a-un-Pla-de-xoc-per-a-locupacio-durant-i-despres-de-la-crisi-sanitaria-Covid-19

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!