Convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la COVID-19

La crisi sanitària de la COVID-19 ha impactat de forma directa en la dinàmica econòmica del territori impossibilitant que un gran nombre d’empreses puguin desenvolupar la seva activitat ordinària o que aquesta s’hagi vist reduïda notablement, fet que repercuteix en una reducció dels seus ingressos i en un risc per al manteniment dels seus nivells d’ocupació.

Les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses representen un elevat percentatge en l’estructura empresarial del municipi del Vendrell, fet que esdevé no només una important font de generació de riquesa, sinó també d’ocupació, atès que a part de suposar l’autoocupació del propis promotors, també creen llocs de treball per compte aliè.

El Vendrell i la comarca del Baix Penedès compten amb una de les taxes d’atur més elevades i sensibles de Catalunya, fet que comporta la necessitat d’estar alerta i d’activar aquelles mesures que puguin contribuir a mitigar els efectes adversos que una crisi pugui tenir en el volum de l’activitat econòmica i de l’ocupació.

L’impacte d’aquesta situació d’excepcionalitat obliga a les administracions públiques a adoptar, amb la màxima celeritat possible, aquelles mesures dirigides a mitigar els efectes que està patint el conjunt de la nostra societat.

Un dels col·lectius que més està patint la crisi són les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses afectades pel tancament dels seus negocis o per la reducció de la seva facturació.

Per tot això, l’Ajuntament del Vendrell, vol abordar de forma immediata les actuacions necessàries per pal·liar el dany causat per la pandèmia en les petites empreses del municipi, i així ha preparat aquesta línia de subvencions públiques extraordinàries destinades a l’impuls de l’activitat de les empreses en el context de dificultats causades per la COVID-19.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!