El Govern d’Espanya permet a PIMES i Autònoms ajornar al mes de maig les declaracions dels impostos del mes d’abril.

Reial decret llei 14/2020, de 14 d’abril, pel qual s’estén el termini per a la presentació i ingrés de determinades declaracions i auto liquidacions tributàries.

L’actual situació de risc sanitari i les mesures adoptades per a la seva contenció, estan produint problemes operatius i de funcionament sobretot en petites i mitjanes empreses PIMES i Autònoms i per extensió als assessors i gestors que afronten serioses dificultats per recopilar la informació necessària i complir amb les obligacions fiscals dels seus clients, de manera que s’estén el termini voluntari de presentació i pagament de les declaracions i auto liquidacions tributàries.

Els terminis de presentació i ingrés de les declaracions i auto liquidacions tributàries dels obligats a fer-ho amb un volum d’operacions no superior a 600.000€ de l´any 2019 s’estendrà fins al 20 de maig del 2020.

Si la forma de pagament triada és la domiciliació, el termini de presentació de les auto liquidacions s’estendrà fins al 15 de maig de 2020.

L’Executiu ha calculat que pot beneficiar al voltant de 3,4 milions de contribuents, que suposa un 95% del total de Pimes i Autònoms.

https://www.lamoncloa.gob.es/consejodeministros/Paginas/enlaces/140420-enlace-moratoria.aspx

https://www.boe.es/boe/dias/2020/04/15/pdfs/BOE-A-2020-4448.pdf

What do you want to do ?

New mail

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!