El passat 30 de desembre L’EINA del Vendrell va engegar una nova edició del programa Casa d’Oficis dedicat a l’especialitat d’Imatge i so.
Està adreçada a vuit joves que tenen entre 16 i 24 anys, que tenen completada l’ESO, però que en aquests moments no continuen cap estudi reglat. En aquest programa tenen l’oportunitat d’aprendre mitjançant la pràctica i a més tenen una remuneració durant mig any.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!