L’EINA contínua amb la programació del Cicle Escenaris de Futur, unes trobades que tenen com a objectiu oferir al públic assistent els punts de vista d’experts en diferents matèries relacionades amb l’economia, la innovació, la comunicació i la cultura i que són determinants per a entendre els moments en què vivim.

En aquesta ocasió i en companyia del periodista i comunicador Víctor Amela, es tractarà el tema de la comunicació audiovisual, una trobada que porta per títol “Televisió, compromís amb la informació?”

Silvia Martínez, periodista d’RTV El Vendrell, conduirà l’entrevista que tindrà lloc al Museu Deu el dia 14 de novembre  les 19 hores.

Víctor Amela (Barcelona, 30 de setembre de 1960) es periodista i escriptor i ha treballat a diferentes mitjans de comunicació.A La Vanguardia, va començar cobrint la secció d’espectacles per dedicar-se després a la secció de televisió.El 1989 va ser nomenat cap de la secció de comunicació de La Vanguardia, des d’on va continuar fent entrevistes i crítiques de televisió.
Va co-crear La Contra de La Vanguardia amb Ima Sanchís i Lluís Amiguet al gener de 1998, on s’han publicat més de 1.800 entrevistes.Va ser vicepresident de la CRIT (Associació de Crítics i Informadors de Televisió).
En l’actualitat col•labora al programa Arucitys a la Sexta TV i a El món a Rac 1 de RAC1. També és conferenciant i moderador de debats en diverses institucions sobre assumptes relatius a la comunicació.
Va ser professor a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Facultat Blanquerna de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull (URL). També ha impartit classes o col•laborat amb diverses universitats com la Universitat de Saragossa, la Universitat de Girona, la Universitat de Castelló o la Universitat Oberta de Catalunya.
Com a escriptor ha publicat, entre d’altres, els titols Jo hauria pogut salvar Lorca (2018), La filla del capità Groc (2016), Història cultural de l’audiovisual (2008) o La televisió-espectacle (2008)

Per a informació i inscripcions
informacio@leina.org
www.leina.org
T. 900 33 88 33
Formulari d’inscripció

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!