UBICAT és un programa de l’EINA Ajuntament del Vendrell que té com a objectiu principal impulsar la inserció laboral i donar suport ocupacional a persones amb dificultats especials d’inserció laboral i aturats de llarga durada.

Addicionalment a aquesta finalitat principal, hi ha objectius compartits amb la resta de la ciutadania entre els quals destaquen la consciència social i la sensibilització cap a problemàtiques que afecten la població en general. Aquesta predisposició cap a col·lectius especialment vulnerables es materialitza en activitats de caràcter social com les del voluntariat en tots els seus àmbits.

Des de l’Eina i dins del marc del programa UBICAT s’organitza la JORNADA SOBRE CIUTADANIA I VOLUNTARIAT SOCIAL que tindran lloc el pròxim dia 29, a les 10 hores, al Centre cívic L’Estació, una iniciativa duta a terme amb la col·laboració de diferents entitats socials que treballem per a la millora de la qualitat de vida de diferents col·lectius.

Aquesta trobada té com a finalitat destacada donar a conèixer les entitats de voluntariat existents al municipi, els seus àmbits d’intervenció i reforçar el paper social de la persona en la dimensió comunitària i de ciutadania activa mitjançant la seva participació en activitats de caràcter social, cívic, cultural i d’enfortiment dels vincles amb la societat.

El programa UBICAT està subvencionat pel SOC i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Per a més informació sobre la jornades, les persones interessades podeu dirigir-vos a la web de l’EINA (www.leina.org), posar-vos en contacte a través del correu electrònic serveiodcupacio@leina.org o truqueu al telèfon gratuït 900 33 88 33.

A continuació es detalla el programa amb els horaris i detall de les intervencions.

 

PROGRAMA JORNADA VOLUNTARIAT 29 DE MAIG DE 2019

CENTRE CÍVIC L’ESTACIÓ
10,00 h  Benvinguda

10,15 h  Inauguració de la jornada a càrrec de Eva M. Serramià (1a tinent d’alcalde)

10,20 h  Presentació del concepte de voluntariat a càrrec de la tècnica de la Federació
Catalana d’entitats i associacions de Voluntariat. Sra. Laura de la Morena
10,30 h  Presentació de les entitats:

– Món La Bassa
– Fundació Santa Teresa El Ventall
– Assemblea local de la Creu Roja del Vendrell
11,45 h Pausa i cafè

12,00 h  Presentació de les entitats:

–  Temps en xarxa. Banc de temps
– Càritas
– Associació “El Trèvol” Educació i acció social

13,15 h  Cloenda institucional de la jornada a càrrec de Kenneth Martínez (regidor de Promoció Econòmica i Ocupació)

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!