Aprofitant que estem en campanya de renda, us informem que l’Ajuntament del Vendrell col·labora, novament, amb l’administració de l’Agència Tributària oferint un servei gratuït d’atenció personal a l’edifici Camí Reial (c/ Camí Reial, 13-17, 1a planta).

Aquest servei ja està en funcionament des d’aquesta setmana i fins a l’1 de juliol. Per ser atesos personalment, caldrà que demaneu cita prèvia trucant als telèfons 901 22 33 44 o bé 91 553 00 71.

Per a més informació,  L’EINA 900 33 88 33.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!