Ahir a la tarda el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez Molina, presentava la 12a edició del Concurs Joves amb idees, coincidint amb la visita que els alumnes de quatre instituts del Vendrell han fet durant aquests dies a L’Eina Espai Empresarial.

El Concurs Joves amb idees és un projecte de l’Ajuntament del Vendrell, a través del qual L’EINA Espai Empresarial organitza els seminaris i tallers de generació d’idees i creació d’empreses per fomentar l’esperit emprenedor entre els joves i motivar-los perquè generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

El repte d’enguany gira al voltant d’idees innovadores que millorin la qualitat de vida de la gent gran. L’objectiu, per tant, resideix en detectar oportunitats i formular un repte que sigui operatiu i amb potencial per rebre idees d’alt valor afegit.

Per al desenvolupament del programa, es compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi que ofereixen estudis de batxillerat i de cicles formatius: l’INS Andreu Nin, l’INS Baix Penedès, l’INS Mediterrània i el Col·legi Sagrat Cor i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

El Concurs Joves amb idees se celebrarà el 9 de maig, a l’EMMPAC.

Per a més informació,  L’EINA 900 33 88 33 i els nostres perfils a les xarxes socials.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!