Ahir a la tarda, el regidor d’Ocupació Kenneth Martínez va presentar en roda de premsa el detall de les subvencions atorgades pel Servei d’Ocupació de Catalunya per al desenvolupament dels diferents programes de l’EINA Servei d’Ocupació iniciats a la fi de l’any passat i que es portaran a la pràctica al llarg de l’any 2019.

L’import total de les subvencions ascendeix a 1.444.197 € repartits en diferents programes formatius i ocupacionals dirigits a col·lectius integrats majoritàriament per persones desocupades. Els beneficiaris d’aquests programes seran un total de 551 persones entre els quals cal destacar els plans d’ocupació, que donaran treball a 45 persones pertanyents a col·lectius d’especial vulnerabilitat. Aquests plans d’ocupació tindran una durada d’entre 6 i 12 mesos, depenent del programa i de la població a què van dirigits.

En el total de beneficiaris d’aquestes subvencions s’inclouen també les 25 persones de l’equip tècnic, responsables de dirigir i coordinar els programes atorgats.

subvencions eina 2019

 

Per a més informació, L’Eina Servei d’Ocupació 900 33 88 33.

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!