Ahir, amb la intervenció del professor i economista José Maria Gay de Liébana, es tancava el cicle “Escenaris de futur”, una sèrie d’entrevistes amb diferents persones representatives de sectors relacionats amb l’activitat quotidiana de L’Eina per commemorar el nostre vintè aniversari.

Les dues primeres xerrades es van celebrar al mes de novembre, al Museu Deu: Alberto Delgado era l’encarregat d’inaugurar aquest cicle de xerrades, posant l’èmfasi en els reptes que ens planteja la tecnologia. Amb la presentació del seu llibre Societat hiperdigital i mercal laboral, afirmava que l’ús de la tecnologia canviarà la manera com s’organitzaran les empreses.

adelgado2

Emma Riverola i Jorge Luis Marzo prenien el relleu centrant-se en el paper del periodisme, les “fake news” (notícies falses) i la qualitat de la informació. La taula “Comunicació i qualitat informativa” debatia sobre el fet que la crisi periodística ha ajudat a què arribi molta informació no contrastada a les xarxes socials. Alberto Delgado insistia en què el periodisme actual necessita la instantaneïtat i l’economia de la tensió. I posava l’exemple que consumim 17.000 imatges al dia.

sdr

Ahir a la tarda, amb l’auditori de l’EMMPAC pràcticament complet, era el torn dels reptes econòmics de futur que s’hi plantegen tenint en compte dades econòmiques dels últims anys. L’economista i professor José M. Gay de Liébana explicava de manera amena i accessible índexs, dades i previsions econòmiques per als propers anys . Igualment, va tenir temps per repassar dades relacionades amb la inversió en tecnologia i innovació, la despesa pública, el sistema de pensions o com ha canviat la despesa i l’estalvi de les famílies.

Per a més informació, L’Eina, 900 33 88 33.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!