Vil·la Casals va acollir el passat divendres l’acte de cloenda del programa Smart Beach, un programa d’emprenedoria subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Social Europeu que tenia per objectiu la creació de noves empreses relacionades amb l’ús i l’aprofitament de platges i les oportunitats que se’n generen.

Enguany han estat nou els emprenedors que han pogut gaudir de les 140 hores de formació que oferia el programa per desenvolupar la seva idea de negoci.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència del senyor Josep Marrassé, regidor de platges, i amb el senyor Ferran Trillas, regidor d’Emprenedoria, el qual ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. En el seu discurs ha posat èmfasi en la necessitat d’impulsar programes, que com l’Smart Beach, promocionin l’emprenedoria i la innovació.

Después de la benvinguda als emprenedors, el regidor ha fet la presentació dels quatre projectes empresarials que han sorgit arran del programa. Al llarg d’aquests mesos i fins a finals d’any, el programa també ofereix tutories individualitzades per ajudar a tirar endavant les seves idees de negoci.

Els programes presentats han estat els següents:

‘Cintoi. Centre de desenvolupament’, centrat en la vigilància i la detecció de situacions de perill a les platges, a càrrec de Jose Antonio Latorre.

‘Camí pedagògic’, centrat a assessorar pedagògicament a través del joc, de tallers educatius (característiques dels elements marins, teatralitzacions) i el coworking, autoria de Laura Montequi.

‘Quiro Relax’, experienciació i relaxació ubicades a la platja combinant el quiromassatge i la reflexologia aprofitant el nostre entorn, a càrrec de Patricia Nuri Rodríguez.

‘Easy Beach’, el majordom a la platja, que permetrà contractar serveis, reservar esports a la platja o comprar productes des del nostre smartphone o des de guixetes situades al costat de les dutxes, últim projecte sortit del programa Smart Beach per tanyent a Jordi Rovirosa, Xavier Zapater i Pedro Valero.

L’acte de tancament va finalitzar amb un lliurament de diplomes i amb la certesa que podran gaudir d’un seguiment empresarial a L’Eina Espai Empresarial per a les noves empreses i els nous emprenedors.

Més informació: L’Eina Espai Empresarial, 900 33 88 33, el correu electrònic informacio@leina.org o el web smartbeach.elvendrell.net.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!