OBSERVATORI DEL MERCAT LABORAL (OCTUBRE 2018)

Ahir el regidor d’Ocupació Kenneth Martínez va presentar en roda de premsa les dades de l’observatori del mercat laboral del mes d’octubre elaborats per l’EINA en els quals es destaca la informació corresponent a l’atur, les contractacions i les afiliacions a la seguretat social tant del municipi del Vendrell com de la comarca del Baix Penedès.

NOTA DE PREMSA OBSERVATORI MERCAT LABORAL OCTUBRE 2018

Més informació: L’EINA, 900 33 88 33.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!