L’EINA Espai Empresarial ha programat un taller d’habilitats comunicatives per a la setmana següent: 5 i 7 de novembre, de 8 hores de durada. El taller de comunicació eficaç estarà impartit per l’actriu ana González Tadeo, que és formadora d’actors i de presentadors d’informatius.

Què t’expliques? Taller d’habilitats comunicatives. Comunicació eficaç

OBJECTIUS

L’objectiu del taller és aprendre a crear un clima en el qual transmetre les nostres idees, projectes, propostes, investigacions o coneixements d’una manera propera, sincera i concreta. Es buscarà ser nosaltres mateixos, amb la nostra expressivitat, sense prejudicis ni pors.

DESTINATARIS

Autònoms
Treballadors
Emprenedors
CONTINGUTS I METODOLOGIA

Què dic?
Es tractaran les paraules que s’utilitzen per descriure la història que expliquem, el discurs, i la seva estructura amb l’ajuda del Mindmap.

A qui?
Es decidirà a qui ens adrecem i es definirà el nostre rol davant de l’altre.

Com?
S’investigarà sobre el to, el clima, la proximitat i els processos físics que es posen en marxa quan exposem en veu alta allò que ens importa.

S’explorarà la nostra expressivitat amb exercicis i jocs d’interpretació.

S’enregistrarà una intervenció de cada alumne, d’un minut de durada, a l’inici de la primera sessió i abans de finalitzar la segona. Al final de la segona sessió, la formadora donarà el feedback basat en les imatges i proporcionarà consells personalitzats per continuar millorant.

FORMADORA

tadeo
Ana González Tadeo
Actriu i formadora en habilitats comunicatives. Imparteix cursos de comunicació eficaç per a professionals de la Comunicació Audiovisual i també forma a persones que han de presentar els seus projectes d’empresa.

Recentment ha treballat a À Punt TV (la televisió pública de València) com a formadora de presentador de programes informatius i col·labora amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals CCMA (Tv3 i Catalunya Ràdio) des de l’any 2000.

Imparteix la formació de Public Speaking a IED (Istituto Europeo de Design) per a la presentació dels projectes finals de màsters des de l’any 2013.

És professora d’actors des de l’any 1988.

Diplomada com a actriu amb la Nancy Tuñón, va fer estudis de Veu a l’institut del Teatre de Barcelona i de Commedia dell’Arte a Venècia, Italia, Teatro Alla Avogaria.

Inscripcions mitjançant aquest formulari.

Més informació: L’EINA Espai Empresarial, al telèfon gratuït 900 33 88 33 i informacio@leina.org.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!