Durant el mes d’octubre s’ha realitzat un procés de selecció a L’EINA dirigit a joves menors de 30 anys que han finalitzat els estudis de Grau i que volien fer pràctiques laborals a diferents departaments de l’Ajuntament del Vendre. Des de finals d’octubre i durant mig any reforçaran la plantilla dels departaments de Persones i Coneixement, Medi Ambient, Habitatge, Participació Ciutadana i L’EINA.

Els sis tècnics seleccionats, que inicien les pràctiques laborals a finals d’octubre, es corresponen a aquests perfils laborals:

  • 1 tècnic de medi ambient

Requisits d’accés: Llicenciatura/Diplomatura/Grau en biologia, ciències ambientals, geologia, química, física, enginyeria o titulacions afins per treballar en el sector del medi ambient o gestió de residus.

  • 1 tècnic de participació ciutadana

Requisits d’accés: Llicenciatura/Diplomatura/Grau en Periodisme, comunicació audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, sociologia o titulacions afins per treballar en el departament de la participació ciutadana.

  • 2 tècnics d’intermediació laboral

Requisits d’accés: Llicenciatura/Diplomatura/Grau en Psicologia, pedagogia, Psicopedagogia, Treball social, Educador Social o titulacions afins per treballar en el sector empresarial i ocupació

  • 1 tècnic de borsa d’habitatge

Requisits d’accés: Llicenciatura/Diplomatura/Grau en Psicologia, pedagogia, Psicopedagogia, Treball social, Educador Social o titulacions afins per treballar en el departament de borsa d’habitatge.

  • 1 tècnic de Recursos humans

Requisits d’accés: Llicenciatura/Diplomatura/Grau en Ciències del Treball, Relacions laborals, Dret o titulacions afins per treballar en el departament de Recursos Humans.

Les persones seleccionades, a més, havien de complir aquests requisits:

 

Aquest projecte està subvencionat per la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

IMG-20181030-WA0003

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!