Entre els diferents serveis municipals creats per l’Ajuntament del Vendrell, l’EINA és un servei ocupacional destinat a facilitar recursos de caràcter laboral.

L’EINA Ajuntament del Vendrell neix l’any 1998 amb la voluntat d’oferir un servei municipal gratuït a dos col·lectius clarament diferenciats: persones que volen millorar la seva situació laboral o la reincorporació al mercat de treball per compte d’altre i emprenedors que opten per la creació de les seves pròpies empreses.

Si bé l’EINA és un recurs de l’Ajuntament del Vendrell, l’atenció a usuaris s’ha fet extensiva a tota la població de la comarca del Baix Penedès que s’ha vist beneficiada de l’oferta de serveis destinada a diferents perfils socials.

Per tots aquests motius, el vintè aniversari de l’EINA és una ocasió que volem destacar i celebrar. Aquests vint anys han representat un període ple d’incerteses i de canvis constants que ens ha obligat a una ràpida adaptació a un mercat complex des d’una perspectiva laboral, sociològica, tecnològica i empresarial, canvis sobre els quals han treballat i opinat experts de diferents disciplines i als quals volem convidar perquè ens aportin els seus punts de vista sobre un futur carregat d’incògnites.

“Escenaris de futur” s’articula en un cicle entrevistes amb diferents persones representatives de sectors relacionats amb l’activitat quotidiana de l’EINA, persones que aportin els seus punts de vista sobre els reptes més immediats relacionats amb l’emprenedoria, el mercat laboral, la tecnologia, la comunicació i la sociologia.

Aquesta activitat, de caràcter divulgatiu, gratuïta i oberta a un públic no especialitzat, tindrà lloc al llarg de novembre i desembre en diferents ubicacions del municipi.

 

Dj 8/11, a les 19 h, al Museu Deu

Tema: Societat hiperdigital i mercat laboral

ALBERTO DELGADO La sociedad hiperdigital. Las 10 fuerzas que cambiarán nuestras vidas.

Modera: José Luis Espina

ALBERTO DELGADO Compta amb més de vint anys d’experiència en el sector TIC com a directiu, consultor, conferenciant i analista. Actualment és director de consultoria digital i professor convidat a ESADE, on codirigeix ¡Digitalízate! Anteriorment va ser director general de Penteo durant 11 anys i va liderar Uanou, la seva pròpia consultoria especialitzada en transformació digital.

L’últim llibre publicat: La sociedad hiperdigital. Las 10 fuerzas que cambiarán nuestras vidas (Ed. Libros de Cabecera, 2018)

 

Dv 16/11, a les 18 h, al Museu Deu

Tema: Comunicació i qualitat informativa

Modera: Sílvia Martínez

EMMA RIVEROLA i JORGE LUIS MARZO

EMMA RIVEROLA Escriptora i llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i Relacions públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Creativa publicitària, imparteix classes coma professora de creativitat en diversos màsters a la Universitat Autònoma de Barcelona i en altres institucions docents. Escriu al diari El Periódico i ha estat col·laboradora del diari El País i El Mundo. L’últim llibre publicat és El fin de los días difíciles (Ed. Castalia, 2016).

JORGE LUIS MARZO Historiador, escriptor i professor de BAU Centre Universitari de Disseny (Barcelona) des de 2012. Ha comissariat diferents exposicions. Recentment ha publicat el llibre La competencia de lo falso (Eiciones Cátedra, 2018) sobre les notícies falses (fake news).

 

Dj 12/12, a les 19 h, a l’Auditori de l’EMMPAC

Tema: Economia, escenaris del futur

JOSÉ MARÍA GAY DE LIÉBANA

JOSÉ MARÍA GAY DE LIÉBANA Economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat a la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Conegut als mitjans com a “economista indignat”, és membre d’honor del Consejo Superior Europeo de Doctores i Doctor Honoris Causa.

L’últim llibre publicat és La gran burbuja del fútbol: Los modelos de negocio que oculta el deporte más importante del mundo (Ed. Conecta, 2016)

Inscripcions mitjançant aquest formulari.

Més informació: L’EINA, 900 33 88 33.

REVERSO FLYER ESCENARIS DE FUTUR FINAL

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!