L’Ajuntament del Vendrell ha presentat, aquest dimecres 19 de setembre, el projecte Smart Beach, un programa de creació d’start-ups especialitzat en idees de negoci a les platges impulsat per l’Espai Empresarial de l’Eina i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement.

El programa té l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses relacionades amb l’ús i aprofitament de platges i  les oportunitats que se’n generen.

Durant l’acte de presentació celebrat a l’Eina del Vendrell s’han conegut que seran 15 les persones emprenedores seleccionades pel programa que presentin un perfil innovador i ganes de generar idees de negoci. Les persones seleccionades rebran 140 hores de formació i 40 de tutories especialitzades per desenvolupar i testejar els seus projectes empresarials a les platges del Vendrell.

IMG-20180919-WA0000

Smart Beach, un programa especialitzat en emprenedoria a les platges

  • L’espai Empresarial de l’Eina del Vendrell posa en marxa el programa Smart Beach per fomentar l’esperit emprenedor i la formació d’empreses a les platges.
  • Les persones emprenedores que participaran al programa rebran 140 hores de formació especialitzada.

 

En aquest sentit, el projecte Smart Beach posarà a la disposició de les persones participants un programa que comptarà amb professorat provinent d’empreses i entitats referents del sector per tal de crear idees i projectes de negoci.

La data d’inici prevista del programa és el 19 d’octubre i els participants es podran inscriure a través del web http://smartbeach.elvendrell.net fins al proper 15 d’octubre.

Més informació: L’EINA ESPAI EMPRESARIAL, telèfon gratuït 900 33 88 33 o bé a l’adreça electrònica smartbeach@leina.org.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!