CaixaBank dona suport al Concurs Joves amb Idees i a la Xarxa Emprenedora de l’EINA
Per tercer any consecutiu, CaixaBank, a través de la seva Obra Social, dona suport al Concurs Joves amb Idees i a la Xarxa Emprenedora de l’EINA amb una aportació econòmica que té com a objectiu recolzar la formació contínua, les activitats de cooperació entre les empreses i el foment de l’emprenedoria.

Amb el Concurs Joves amb Idees es fomenta l’esperit emprenedor entre els joves dels instituts del Vendrell amb l’objectiu de motivar-los per què generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

La Xarxa Emprenedora és un projecte de cooperació empresarial format per un ampli conjunt de persones que promouen la cultura emprenedora, impulsen espais de relació i participació, i donen suport a nous emprenedors i emprenedores en el procés de creació i consolidació dels seus negocis.

A l’acte de signatura de les aportacions hi han assistit l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez; el regidor de Xarxa Emprenedora, Ferran Trillas; el director d’àrea de CaixaBank del Vendrell, Enric Dalmau, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!