S’ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l’inici de la seva activitat econòmica.

Es tracta d’una subvenció màxima de 9.900 € que poden demanar els joves que es donin d’alta com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. Es tracta d’un ajut econòmic que poden demanar els joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d’alta de manera ininterrompuda com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos compresos entre l’1 d’octubre de 2017 i el 15 d’octubre de 2018.

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 9.900 euros per a cada jove que es doni d’alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent, durant el període citat de 12 mesos.

El termini per presentar les sol·licituds és des d’avui dia 20 de juliol fins al 15 d’octubre de 2018.

Normativa i tràmit de sol·licitud de subvenció

Infografia. Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!