Amb motiu de la X edició del Dia de l’Emprenedor, que tindrà lloc dijous que ve dia 7 de juny a Vil·la Casals, s’ha volgut destacar les dues dècades d’existència de l’EINA de l’Ajuntament del Vendrell, vint anys d’un projecte presidit per tres regidors de sensibilitats diferents, Joan M. Diu, Manu Hernández i Kenneth Martínez, però que han participat de les diferents fases d’un projecte d’abast no només municipal sinó que ha estès els seus serveis a la totalitat de la comarca del Baix Penedès i fins i tot a d’altres poblacions.

Creació, consolidació i expansió, tres fases que corresponen a diferents moments de la història econòmica recent del Vendrell que han obligat a adaptar els serveis prestats des de l’Eina a les variants realitats i demandes de cada moment.

IMG-20180605-WA0001

Com a mostra d’aquesta realitat canviant que representa el projecte, el regidor actual i els dos exregidors de l’àrea d’Ocupació han volgut unir-se per posar de manifest els diferents requeriments personals, socials i laborals als que l’EINA ha hagut de donar resposta al llarg del temps.

A la roda de premsa, Joan M. Diu, Manu Hernández i Kenneth Martínez, han deixat constància de la importància i transcendental feina duta a terme per l’EINA així com dels nous reptes de futur. La trobada va finalitzar amb les espelmes de rigor bufades coordinadament per tots tres.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!