Després d‘avaluar la situació i seguint les directrius de l’Ajuntament del Vendrell i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), des de l’Eina s’ha decidit prendre les mesures necesàries per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19). Per aquest motiu l’Eina limita les visites i les atencions de tràmits.

Per a qualsevol gestió tenim obertes les nostres vies telemàtiques. Les mesures excepcionals previstes contemplen, a més, la suspensió de totes les formacions.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!