Divendres passat dia 30, i en el suggeridor marc del restaurant Xaloquell de Sant Salvador, es va celebrar la quarta edició de la Nit de la Xarxa en la qual va tenir lloc el lliurament dels premis Benjamí a les empreses que han destacat per la seva rellevància en diferents categories empresarials. En aquesta ocasió i en un ambient distès i col·loquial, l’acte es va iniciar amb la intervenció institucional de la senyora Eva Serramià com a presidenta del Consell Comarcal seguida a continuació per l’alcalde del Vendrell, el senyor Martí Carnicer qui va posar en valor l’esforç i la dedicació de les empreses assistents per la seva contribució al creixement econòmic de la comarca.

Sota el lema “Que no ens amarguin la nit”, Edu Mutante amb els seus monòlegs i imitacions i Dani Orviz, que amb la seva poesia escènica va presentar la seva trajectòria com a emprenedor, van posar la nota humorística de la jornada.

Després del sopar, que va servir com a punt de trobada i d’intercanvi d’idees entre emprenedors, es va procedir a la presentació de la nova unitat de gestió de la Xarxa Emprenedora, on es van exposar les línies prioritàries d’acció per al proper any convidant alhora altres emprenedors i emprenedores a unir-se al projecte.

Com a punt final es va fer lliurament dels guardons Benjamí al projecte Easy Beach, distingit per la seva “Actitud emprenedora”, a l’empresa Applus IDIADA en la categoria “Compromís amb la formació”, a la cooperativa jurídica Lex Coop en la categoria de “Iniciativa social”, a Cal Badejo per la seva “Trajectòria empresarial” al llarg dels seus 225 anys d’existència i  a la firma Arandipur per la seva aportació a la “Innovació empresarial”.

dav

APPLUSIDIADA_COMPROMIS AMB LA FORMACIO

LEXCOOP_INICIATIVA SOCIAL

CAL BADEJO_TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL

ARANDIPUR_INNOVACIÓ EMPRESARIAL

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!