Des de Ll’EINA Espai Empresarial us oferim una nova càpsula formativa impartida per Kate Hubchyk i Juan Jose Rodríguez Carrasco, de l’empresa Juroga Projectes Digitals, dedicada al màrqueting digital.

En aquest taller teòrico-pràctic coneixerem diferents eines de màrqueting online a la disposició de petites i mitjanes empreses que ens permetran entendre el trànsit en el lloc web i prendre les decisions més adequades per al creixement del negoci.

Juroga Projectes Digitals és una empresa de màrqueting i desenvolupament de negocis online en la qual participen exempleats de Google i que ofereix serveis d’assessoria a les PIMES.

L’assistència és gratuïta prèvia inscripció en el següent formulari
o enllaçant al calendari de l’Espai Empresarial a sobre del dia 24 de maig.

Càpsula impartida per:
Katia Hubchyk
És màster en relacions públiques per la Universitat Estatal de Bielorússia.

L’any 2002 es va traslladar a Irlanda per treballar a les empreses Accenture (comercial de Microsoft) i més tard a la multinacional Google. També va completar la seva formació en màrqueting executiu a l’OCD de Dublín.
És una apassionada de la tecnologia i de com aquesta pot fer del món un lloc millor.

En l’actualitat és sòcia de l’empresa Juroga Projectes Digitals, una companyia de màrqueting digital dedicada a oferir solucions a les petites empreses sobre notorietat i creixement digital. També és propietària de Buzz Online, empresa dedicada a la consultoria de màrqueting online.
Juan José Rodríguez Carrasco

Principal responsable i copropietari de JUROGA Proyectos Digitales, SL: gestor de projectes per a la presència online i la gestió de la innovació.

Desenvolupa la gestió de planificació d’estratègies per a projectes que passen per les àrees de disseny web, auditories SEO i posicionament orgànic en col·laboració amb experts en màrqueting i publicitat.

La seva tasca consisteix a innovar en l’activitat quotidiana d’emprenedors i pimes generant la informació necessària per a la presa de decisions, plantejant estratègies i duent-les a terme amb la finalitat d’aconseguir impulsar els negocis.

Àrees d’actuació: Desenvolupament web i inbound màrqueting, auditoria SEO, optimització SEO (On-Page & Off Page), social media màrqueting, màrqueting de continguts i formació.

Per a més informació:
L’EINA ESPAI EMPRESARIAL – 900 33 88 33

Eines més recurrents:
•          CMS WordPress, Prestashop, etc.
•          Google SEO Tools: Search console i Analytics
•          Others SEO Tools: Semrush, Alexa, Moz

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!