L’EINA Espai Empresarial, gràcies a la col·laboració de CaixaBank i la Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell, presenten la desena edició del Dia de l’Emprenedor amb l’eix vertebrador: “Històries i experiències”. La jornada -pensada per a emprenedors i per a empresaris- se celebrarà el dijous 7 de juny, a partir de les 16.30 h, a Vil·la Casals (Av. Palfuriana, 67, 43880 Platja de Sant Salvador –El Vendrell) fent coincidir el 20è aniversari de la creació de L’EINA.

El programa d’activitats té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai de com unicació entre les empreses participants. En aquesta ocasió, la jornada donarà cabuda per primer cop a propostes emprenedores provinents del sector educatiu, concretament, els projectes guanyadors de l’XI Concurs de Joves amb Idees, celebrat a l’Escola Municipal de Música Pau Casals,  s’hi exposaran com a mostra de la iniciativa juvenil emprenedora.

La xerrada, que centrarà la temàtica de la jornada d’enguany portarà per títol El poder de l’storytelling: històries que connecten, a càrrec de Daniel Resnich, creador d’estratègies innovadores en el món digital.

Professor de postgrau, realitza tallers d’storytelling a escoles de màrqueting i tallers de creativitat i guió d’audiovisual a la UAB i que ha participat a nombrosos esdeveniments, com el Branded Content, UNIR 2018, entre d’altres.

La jornada del Dia de l’Emprenedor inclourà també elements més lúdics –a la vegada que professionals- combinant un tast de gintònics que precedirà una activitat de networking organitzada per l’Eina dins el marc de l’acceleradora “Camp TgnUp”, amb el suport d’ACCIÓ.

La trobada, que acollirà punts d’informació durant tota la jornada per a entitats i empreses, acabarà amb un sopar d’empreses als jardins de Vil·la Casals.

Programa

16:30 h Acreditacions

17:00 h Benvinguda

17:30 h 20è aniversari EINA

18:00 h Presentació projectes Joves amb Idees

18:30 h Conferència: EL PODER DEL STORYTELLING

19:30 h Masterclass de gintònics i degustació càrrec de Raúl Gallego Head Bartender de Mentor Bar School.

20:15 h Networking

21:15 h Cloenda

21:30 h Sopar d’empreses al jardí de Vil·la Casals

 Per inscriure’s cal omplir les dades del següent formulari.

El preu del sopar és de 17€.

El pagament s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària o ingrés al número de compte: ES19 0081 1924 2000 0105 0710.

– En el concepte de la transferència cal fer  constar: Nom de la persona + Sopar DIA DE L’EMPRENEDOR

– Cal enviar el comprovant de pagament del sopar a espaiempresarial@leina.org

Us recordem que les inscripcions estaran obertes fins el 3 de juny a les 23:59h.

* Les persones que necessiteu factura, cal que ho comuniqueu i envieu les vostres dades al moment de fer la reserva. La factura es lliurarà el mateix dia al dinar.

Per a més informació i inscripcions:

– Consulteu el web www.leina.org

– Consulteu la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/xarxaemprenedora

– Envieu un correu electrònic a espaiempresarial@leina.org

– Truqueu al telèfon de L’EINA: 900 33 88 33

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!