Ahir, el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, va presentar un pla d’ocupació per a la contractació de dues persones per fer tasques de dinamització comercial.

El regidor d’Ocupació ha explicat que les dues persones que s’acabin contractant faran treballs relacionats amb la promoció del comerç de proximitat com, per exemple, desenvolupar campanyes comercials com la de “Barris Antics” i fer enquestes a comerciants per detectar les necessitats del sector.

Fins al 12 d’abril es poden presentar les sol·licituds a l’EINA. Les persones interessades han d’estar empadronades al Vendrell i ser demandants d’ocupació. Els contractes s’iniciaran al maig i tindran una durada de sis mesos.

Per a més informació:

L’EINA – Servei d’Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org

 

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Comparteix amb els teus amics!