Aquesta setmana, el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat el programa Clau Futur de l’EINA, que té com a objectiu orientar professionalment joves del nucli antic del Vendrell, amb càpsules formatives en diferents oficis, i ajudar-los en la seva inserció laboral.

En concret, s’ofereixen accions formatives en microinformàtica, jardineria, pintura de construcció i fontaneria i calefacció. A part de l’orientació individualitzada, també s’inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

Els requisits per entrar al programa és tenir entre 16 i 30 anys, estar empadronat al nucli antic del Vendrell i ser demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Tindran preferència els joves que no hagin finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i/o amb manca de formació qualificada i hàbits laborals. Hi ha mig centenar de places disponibles.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “amb aquest programa mirem d’estimular, orientar i guiar aquests joves que han quedat fora del sistema educatiu i que tenen moltes dificultats en el món laboral”.

Aquesta acció està subvencionada pel SOC en el marc del projecte Treball als Barris.

Per a més informació:

L’EINA – Servei d’Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!