IMG-20180309-WA0006L’EINA, que està certificada en ISO 9001 des de l’any 2004, consolida la seva política de qualitat adaptant-se als nous requeriments de la ISO 9001:2015 i demostrant el seu compromís amb la millora contínua, amb la capacitat d’adaptació als canvis i amb la maduresa del seu sistema de gestió.

Durant el 2017 s’ha treballat amb la transició del sistema de gestió de qualitat, de la norma 9001:2008 a la 9001:2015, que ha culminat amb l’auditoria i certificació del Sistema de Gestió per l’empresa Applus.

L’adaptació a la nova normativa permet millorar la gestió del risc i de les oportunitats, analitzant el context  de l’organització d’una forma més implícita i assegurant que els riscos econòmics i de servei s’eliminen el màxim possible, garantint l’estabilitat de l’entitat i la qualitat del servei proporcionat.

Per tant, s’assoleix un objectiu que és una aposta de L’EINA, any rere any, per ’assegurar la millora contínua i la satisfacció de l’usuari, amb la finalitat de posicionar-se com un servei municipal pensat per oferir recursos de qualitat a tota la població.

Per a més informació:

L’EINA, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!