ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA TROBADA AMB LA PERIODISTA ROSA M CALAF

El passat dia 2, al Centre cívic l’Estació, va tenir lloc l’inici de les activitats relacionades amb el Dia de la Dona que es van inaugurar amb l’acte “Una vida a la maleta”, rganitzat per l’EINA, en el qual Silvia Martínez, de RTV El Vendrell, va entrevistar la periodista Rosa M Calaf.

Amb una sala plena de públic, la jornada es va iniciar amb unes paraules del regidor
d’Ocupació Kenneth Martínez posant de manifest la importància que des de les
administracions públiques es contribueixi a fer visible i a reconèixer les aportacions de les dones al progrés laboral i cultural al llarg de la història.

Després de la introducció institucional es va projectar un breu document audiovisual resumint la trajectòria vital i professional de la convidada.

Rosa M Calaf, que ha treballat durant gairebé quaranta anys per a TVE, amb corresponsalies en nombroses ciutats del món i que ha informat des de 93 països va desgranar, no solament els aspectes més rellevants d’una dilatada experiència que l’ha convertit en referent del periodisme espanyol sinó que va il•lustrar amb casos i exemples concrets la situació d’extrema marginalitat que viuen les dones en molts llocs del planeta, alguns models de desenvolupament industrial i punta de llança dels avenços tecnològics.

La popularitat i l’amabilitat de la convidada va facilitar que al final de l’acte nombroses persones s’hi acostessin per comentar anècdotes i emportar-se una foto de record d’aquesta trobada que ha comptat amb la col•laboració d’ADECCO i de la botiga de mobles DIVÁNMOBLES.

Més informació, L’EINA 900 33 88 33.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!