Els centres educatius i el comerç de proximitat han participat en l’acció de dinamització comercial “De l’escola als aparadors” en relació als Jocs Mediterranis, que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol a Tarragona i a quinze seus del territori. El Vendrell serà una d’aquestes seus acollint la disciplina d’handbol femení al pavelló CE Vendrell.

Els objectius principals d’aquesta dinamització comercial han estat:

  • Connectar l’alumnat i les famílies amb el teixit comercial del municipi.
  • Augmentar el flux i el trànsit de consumidors a les botigues.
  • Donar a conèixer de forma divertida i dinàmica els Jocs Mediterranis 2018.
  • Aconseguir que més persones coneguin comerços del seu territori i que habitualment no visiten.

IMG-20180313-WA0002

En aquest sentit, els nens han realitzat manualitats que han estat exposades a diferents aparadors de comerços del 5 al 17 de març. L’alumnat de tercer de primària i alumnes del centre d’eduació especial El Garbí, acompanyats dels pares i mestres, han recorregut els establiments buscant les manualitats. Un cop les trobaven, els comerciants els obsequiaven amb una motxilla amb marxandatge dels Jocs.

 

La implicació dels centres educatius ha estat màxima ja que hi han participat un total de 500 nens. Igualment, la resposta del teixit comercial ha estat molt positiva: 45 botigues, la majoria del centre de la vila, han cedit els seus aparadors i han col·laborat molt activament perquè aquestes dues setmanes els aparadors lluïssin ben guarnits. L’experiència es pot resumir com a molt positiva, i els resultats han complert amb escreix les expectatives.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència del usuari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra politica de cookies, faci clic al enllaç per a mes informació

ACEPTAR
Share This

Compartir

Share this post with your friends!